قانون 2 دقیقه ای برای طراحی سایت حرفه ای - ساخت سایت

Wiki Article

پیش از این هم به معرفی کلی افزونه‌ها یا همان پلاگین پرداخته بودیم. این بخش از سه قسمت افزونه‌های نصب شده، افزودن و ویرایشگر افزونه تشکیل شده است.

با نصب این افزونه، وبسایت شخصی شما تبدیل به یک سایت فروشگاهی خواهد شد و به راحتی می‌توانید محصولات خود را در آن به فروش برسانید.

البته توجه داشته باشید که می‌توانید از سایت‌های فروش قالب و خدمات وردپرس، قالب‌هایی را خریداری کنید که بسیار زیباتر و بهینه‌تر طراحی شده اند.

این پیش نیازها دامنه (اسم سایت) و سرور میزبان هستند که می‌توانید با هزینه‌های نسبتا کمی آن‌ها را خریداری کنید.

پس از تکمیل کدنویسی و تحویل وب سایت، بحث در مورد یادگیری نحوه استفاده از وب سایت آغاز می شود.

برای افرادی که هیچ آشنایی با برنامه‌نویسی و طراحی سایت ندارند و می‌خواهند سایتی را طراحی کنند، استفاده از وردپرس پیشنهاد می‌شود. لازم به ذکر است که طراحی سایت با وردپرس نیازی به پرداخت هزینه ندارد و همانطور که گفته شد، استفاده از این سرویس کاملا رایگان است.

هاست ها نیز باید دائما به روز شوند. بنابراین اگر هاست ماهیانه دریافت می کنید، برای منلع استفاده از آن باید هزینه ای ماهانه بپردازید.

توصیه می‌شود که به کیفیت خدمات ارائه دهنده هاست و دامنه خود توجه ویژه‌ای داشته باشید.

ما در همیار سایت ما برای طراحی سایت فروشگاهی ابتدا پکیجی از تمام نیاز های اساسی یک سایت توضیحات بیشتر فروشگاهی را که برای هر وب سایت فروشگاهی مورد نیاز است را در نظر میگیریم و از هزینه لینک منبع نهایی مشتری کم میکنیم تا مشتری تنها بر اساس نیاز خود هزینه کند، نه برای امکاناتی که هیچ نیازی به آن ها ندارید و تنها باعث ایجاد باگ در سایت و کاهش سرعت و عمکلرد سایت شما می شود.

از آن‌جایی که مدیریت محتوا در وردپرس کار راحتی است، در مدیریت وبسایت مشکلی نخواهید داشت.

ایران وب لایف به عنوان اولین مجری طراحی سایت های اختصاصی داینامیک در ایران تمام تخصص خود در خصوص دیجیتال مارکتینگ، طراحی اپلیکیشن های موبایل، سئو و بهینه سازی رتبه گوگل را با افتخار در اختیار مخاطبان خود قرار میدهد. آرمان ما حرکتی موفق به سمت جهانی چابک تر است.

به آژانس دیجیتال مارکتینگ ایران وب لایف خوش آمدید. وظیفه ما ارائه خدمات گوناگون برای رشد و پیشرفت کسب و کارهایی اینجا کلیک کنید است که علاقه به فعالیت در بستر وب دارند.

پس از انتخاب و تهیه سیستم مدیریت محتوا، نوبت به طراحی رابط بصری یا کاربری وب سایت می رسد. طراحی رابط کاربری به معنای طراحی ظاهر و احساس یک وب سایت است. هر قسمتی که کاربران به آن دسترسی دارند باید دارای طراحی خاصی مرتبط با طراحی کل سایت باشد.

کسب ترافیک نیازی مهم برای یک سایت است و در غیر این صورت، تمام تلاش و هزینه شما برای طراحی یک سایت بیهوده بوده است.

Report this wiki page